Het onderhoud aan uw auto.

Waarom is auto onderhoud belangrijk?

De fabriek, maar ook onze monteurs, adviseren om uw auto regelmatig te laten onderhouden. Wanneer er geen of onregelmatig onderhoud wordt uitgevoerd, kunnen er hoge kosten ontstaan. Zo zijn er onderdelen die aan extra slijtage onderhevig zijn.

Wanneer u regelmatig onderhoud laat uitvoeren, dan worden de onderdelen die aan vervanging toe zijn, op tijd vervangen. Zo voorkomt u erger en blijft uw auto veilig rijden. Wanneer versleten onderdelen niet tijdig vervangen worden, kunnen ze voor nog meer schade aan uw auto zorgen.

Wanneer is mijn auto toe aan onderhoud?

In de meeste gevallen heeft uw auto om de 15.000 kilometer onderhoud nodig. Rijdt u minder dan deze 15.000 kilometer? Dan is het aan te raden om de auto jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. Is uw auto toe aan een APK keuring dan kunt u dit goed combineren. De nieuwe generatie auto’s hebben een onderhoudsmelding. Hiermee geeft de auto eigenlijk zelf aan wanneer deze aan onderhoud toe is. Heeft u twijfels neem dan even contact met ons op

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud bij Garage Mestrom in Groesbeek?

Dat kan op twee manieren. U kunt dit online doen via onze werkplaatsplanner of u kunt ons bellen op 024 – 397 21 76. Heeft u specifieke zaken omtrent het onderhoud dan kunt u dat direct met ons bespreken. Wilt u de onderhoudsbeurt combineren met een APK keuring dan kan dat ook. Let op dat u het onderhoud minimaal 1 keer paar laat uitvoeren. APK heeft een andere interval.