Ons bedrijf

Het officiële Opel adres, gevestigd op Hulsbroek 34 te Groesbeek. Specialist in Opel en Dealer van Aixam brommobielen.
In 1960 is opa Mestrom gestart met het garage bedrijf te Nijmegen. Mijn vader Jos Mestrom heeft het bedrijf vervolgens doorgezet in Groesbeek waar wij sinds 1982 het merk Opel vertegenwoordigen en later ook de merken Microcar en Ligier (brommobielen).

Tegenwoordig mag ik, Gerard Mestrom, het bedrijf, per november 2006 op onze nieuwe locatie aan de Hulsbroek 34 te Groesbeek vertegenwoordigen.
Vanuit deze goed bereikbare locatie kunnen wij u optimale service bieden. We beschikken over een goed uitgeruste werkplaats, een mooie showroom, een modern creditcard pompstation waar u 24/7 voordelig kunt tanken en de ultra moderne milieu vriendelijke wasstraat CARWASH DE MIES, waar u uw auto kan laten wassen of poetsen en/of gebruik kan maken van één van de zelfservice wasboxen.

Als verbonden bemiddelaar van Bovemij autoverzekeringen verzorgen we desgewenst uw autoverzekering evenals herstel van schades en ruit-schades voor vrijwel alle verzekeraars en schadeherstellers. Dit alles in combinatie met een gemotiveerd team van goed opgeleide medewerkers is uw garantie voor zorgeloos autorijden, tot in lengte van jaren.

Onze occassions worden in perfecte staat afgeleverd. Vanaf € 4.500,- met een half jaar BOVAG garantie. BOVAG garantie die overigens ook van toepassing is op alle reparaties die u aan ons toevertrouwd. Ook als lease-rijder bent u met uw personenauto of bedrijfswagen bij ons aan het juiste adres. Wij zijn als Lease Service Center gecertificeerd voor onderhoud en service aan alle lease auto’s. Bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel.

Wij helpen u graag en zijn ALTIJD TOT UW DIENST!

Garage Mestrom Groesbeek B.V