Airco controle & onderhoud

Een goed werkende airco is essentieel voor een schone en frisse auto. Het is daarom verstandig om uw airco regelmatig te laten controleren. Hieronder leest u meer over de verschillende opties die wij bieden om uw airco in topconditie te houden.

Om er zeker van te zijn dat uw airco goed blijft werken, raden wij aan om uw ventilatie- en aircosysteem jaarlijks te laten controleren zodra uw auto 2 jaar of ouder is. Na verloop van tijd kunnen er namelijk bacteriën, micro-organismen en schimmels in uw airco ontstaan die voor een onaangename geur kunnen zorgen. Om de lucht in uw Toyota fris te houden, is het belangrijk om het interieurfilter elke 30.000 kilometer te vervangen.

Bij ons heeft u de keuze uit de volgende opties om uw airco in topconditie te houden:

  1. Aircocheck voor € 19,95

    Tijdens de Aircocheck wordt de kwaliteit van het interieurfilter gecontroleerd, evenals de conditie en spanning van de aandrijfriem van de aircopomp, de condensor en het functioneren van de airco in de auto.

  2. Airco geurbehandeling voor € 59,95

    Bij de Airco geurbehandeling wordt uw airco gecontroleerd zoals bij de Aircocheck en wordt het hele systeem grondig gereinigd. Hiermee zorgt u voor een schone, frisse auto en dat is uiteraard beter voor uw gezondheid.

  3. Airco onderhoudsbeurt voor € 95,00

    Bij de Airco onderhoudsbeurt wordt uw complete airco systeem doorgelicht en het koudemiddel vervangen. De prijs is exclusief eventuele reparaties en nieuwe onderdelen. Wij adviseren om dit eens in de 3 jaar te laten uitvoeren.

Met deze opties kunt u ervoor zorgen dat uw airco goed blijft werken en uw auto fris blijft ruiken. Wacht daarom niet langer en maak een afspraak bij ons voor een aircocheck, airco geurbehandeling of airco onderhoudsbeurt.